torsdag 10 september 2009

scale it up


Kommer ni ihåg de ihopklistrade a4-arken som bildade en stor peaches på parketten? Det var förlagan till ett tryck, och så här blev det.

Tipset: Har man en vanlig skrivare och vill skriva ut en stor bild för att klistra ihop, då kan man använda Fireworks. Fireworks skriver ut på flera ark automatiskt. Vet du ett gratisprogram som också gör det- tipsa Slöjd Manifesto!

5 kommentarer:

 1. Denna gör ju inte riktigt samma sak, men det kan bli snyggt, och stort! Jag lyckades inte klistra in adressen i textrutan så klicka på mitt namn!

  SvaraRadera
 2. Här kommer tips:
  ”Poster Printer” fungerar med din befintliga skrivare så att du kan skriva ut dokument på en mycket större storlek än vad som ryms på en enda sida.
  Detta sker genom att utvidga det dokument du vill skriva ut på flera sidor på ett sådant sätt att den förstorade bilden tycks fortsätta sömlöst över de olika sidor av produktionen.
  http://www.bosseweb.se/poster-printer-skriv-ut-stora-affischer-pa-en-vanlig-skrivare

  SvaraRadera
 3. Snyggt! Vad har ni använt för att trycka?

  SvaraRadera
 4. jag har skurit ut en stencil i "bastuplast", eller skyddsplast som man kan använda när man målar om eller dylikt.. sen har jag använt dubbelhäftande tejp för att hålla stencilen på plats. och textilfärg + svamp.
  yey

  SvaraRadera