söndag 1 november 2009

SLÖJDAKTION på lördag 7/11!!

"JAG SHOPPAR, ALLTSÅ FINNS JAG"

Har ni varit på Entré? Nån berättade att ovanstående text står klistrat på väggen där som ett annat kapitalismens budord, och det fick Slöjd Manifesto att spotta och fräsa av ilska.

NEJNEJNEJ, vi vill inte knarka kläder i tron att det gör oss LYCKLIGA, NEJ. Och NEJ, vi behöver inte köpa nån ny jävla halsduk i höst heller. Men vänta, du kanske behöver en halsduk? I så fall är det nåt för dig:

Slöjd Manifesto bjuder in till sin första köpcentrumaktion:
KÖP INTE KONSUMTIONSHETSEN - STICKA DIN EGEN HALSDUK!

VAD? Vi börjar på Storgatan ("modegallerian för ungdomar"), mitt på gågatan i Malmö och sen turnerar vi vidare i Malmö. På Storgatan finns det två hängställen där besökare kan vila benen och dricka sin latte, Slöjd Manifesto tänker ta reda på hur länge en får stanna om en sätter sig där och stickar en stund istället.

NÄR? Lördagen den 7:e november! Klockan 13 kommer vi befinna oss på Storgatan, vad som händer sen beror helt på hur det hela går... (Släng iväg ett mejl till slojdmanifesto[a]gmail.com om du vill ha ett mobilnr att ringa ifall du skulle bli sen!)

JA! Det kommer finnas garn + stickor/virknålar till låns + enkla beskrivningar + PEPP.

Ca. kl 18 drar vi vidare hem till Karin för att käka soppa och pyssla vidare. Kanske plockar vi fram pinsmaskinen, kanske planerar vi slöjdrevolution. HÄNG PÅ!

PS. Redan imorrn måndag är det förpeppmöte för alla nyfikna och pysselsugna på veganska folkköket Bröd och Frihet på Utkanten (Industrigatan 20), från kl 18!

1 kommentar:

  1. Jag är en aning sen och alldeles för långt bort. Men det låter mycket trevligt!

    SvaraRadera